Τα συστατικά της ευλογημένης Λεσβιακής γης, το ήπιο μεσογειακό κλίμα, η πλούσια ποικιλόμορφη σε φυτά και βότανα και απαλλαγμένη από φυτοφάρμακα χλωρίδα, το άπλετο φως του ήλιου, η αλμύρα της θάλασσας, τα αιγοπρόβατα ελευθέρας βοσκής της ιδιαίτερης Λεσβιακής φυλής της περιοχής Μαντανάδου, δίνουν ένα εξαιρετικής ποιότητας γάλα με μοναδικά αρώματα και γευστικά χαρακτηριστικά.
Παραδοσιακές συνταγές και τεχνικές αιώνων και μυστικά τυροκομίας μπολιασμένα από γενιά σε γενιά, δημιουργούν τυριά μοναδικά όπως το Λαδοτύρι που όμοιό του δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα και τον κόσμο.
Καινοτομώντας και με την αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας, αναπτύσσουμε τυροκομικά προϊόντα βγαλμένα από την Παράδοση. Έτσι αναβιώσαμε το ιδιαίτερης γεύσης Λαδοτύρι Μυτιλήνης στο έξτρα παρθένο φημισμένο Λεσβιακό ελαιόλαδο, όπως παραδοσιακά φτιαχνότανε στον τόπο τούτο.
Επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό, στο τυροκομείο ΜΥΣΤΑΚΕΛΛΗ παντρεύουμε την τριάντα και πλέον εμπειρία του παλιού τυροκόμου με την σύγχρονη επιστημονική γνώση του νέου.
Ο συνδυασμός της άριστης πρώτης ύλης, της μακρόχρονης εμπειρίας και παράδοσης, της αδιάκοπης προσπάθειας για εξέλιξη και καινοτομία και του αυστηρού σεβασμού όλων των κανόνων υγιεινής κατά την παραγωγή, αποθήκευση και διακίνηση των προϊόντων μας, δίνουν τα υψηλής ποιοτικής και θρεπτικής αξίας και μοναδικά σε άρωμα και γεύση προϊόντα ΜΥΣΤΑΚΕΛΛΗ.