ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Παρακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και τις απαιτήσεις του καταναλωτή, η ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΜΥΣΤΑΚΕΛΛΗ διαρκώς εξελίσσει τόσο τα προϊόντα της όσο και τις συσκευασίες τους.

Εντάσσει έτσι στον προγραμματισμό της την ένταξή της στα χρηματοδοτικά εργαλεία στα Επιχειρησιακά Προγράμματα σε συνεργασία με ερευνητικούς φορείς, με σκοπό την ανάπτυξη νέων κωδικών στην κατηγορία των μαλακών λευκών τυριών και της γιαούρτης.

Παράλληλα, στον άμεσο προγραμματισμό της περιλαμβάνεται η παραγωγή κασεριού και κεφαλοτυριού σε συσκευασίες και μορφή που καλύπτουν τις τρέχουσες απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΜΥΣΤΑΚΕΛΛΗ με άλλες επτά Λεσβιακές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή τροφίμων και ποτών, δημιούργησαν συνέργεια (cluster) με την επωνυμία LesvosGourmet, που σκοπό έχει την προβολή, διάδοση και καθιέρωση στην Ελληνική και ξένη αγορά του Λεσβιακού τροφίμου και ποτού.

Στα πλαίσια του cluster αυτού, συμμετέχει σε γαστρονομικές εκδηλώσεις, γευσιγνωσίες, παρουσιάσεις και σε κάθε άλλη προωθητική ενέργεια που προβάλλει τα τυροκομικά της προϊόντα αλλά και τα προϊόντα τροφίμου και ποτού του νησιού γενικότερα. 

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο